Jeden muž nezvládl koloběžku, druhý náklaďák

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili policisté v uplynulých dnech v našem regionu? Hlavně dopravní nehody, při čemž jedna skončila bohužel tragicky. Kriminalisté také vyšetřují další podvod přes internet - šedesátiletou ženu obelhal zloduch, který se vydával za Českou správu sociálního zabezpečení.

Superb, do kterého naboural muž jedoucí na koloběžce. Na autě vznikla škoda za desítky tisíc korun. Foto: pčr

Muž neukočíroval koloběžku. Řídil pod vlivem 

JESENÍK – Škodu za sedmdesát tisíc korun způsobil řidič elektrokoloběžky, který v pondělí 22. dubna havaroval v Jeseníku. Kolem patnácté hodiny projížděl ulicí Otakara Březiny, jenže jel moc rychle a narazil do Škody Superb. Nehoda se obešla bez zranění, nicméně bude mít dohru – řidiči elektrokoloběžky policisté naměřili 0,36 promile alkoholu v dechu.

Náklaďák plný dřeva spadl z mostu. I s řidičem 

Svůj den neměl v pátek 19. dubna řidič avie ve Vápenné. Když couval k rodinnému domu s autem plným dřeva, spadl vůz z mostu. Náklaďák zůstal potupně ležet na boku a do terénu museli vyrazit hasiči, aby ho vyprostili. Celý článek ZDE

Auto nabouralo do autobusu 

SUPÍKOVICE, VELKÉ KUNĚTICE – Marně čekali lidé v Supíkovicích na příjezd odpoledního autobusu. V pátek 19. dubna skončil svoji jízdu v půli cesty, a to když do něj krátce před třináctou hodinou naboural osobák řízený dvaapadesátiletým mužem. Podle dosavadního šetření nedal seat autobusu přednost. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Podvodník se vydával za sociálku 

ŽULOVÁ – Šedesátiletá žena se minulý týden obrátila na policii s tím, že se stala obětí podvodu. Pachatel se vydával za Českou správu sociálního zabezpečení, a tak ženě poslal odkaz na údajné webové stránky sociálky, kde si žena vyplnila údaje ke svému internetovému bankovnictví. Z účtu jí následně zmizelo pětapadesát tisíc korun.

Cyklista zemřel při pádu z kola

Tragicky skončil minulý týden pro devětapadesátiletého cyklistu na Jesenicku. V pátek 26. dubna se vyboural na kole tak nešťastně, že utrpěl vážná zranění, se kterými ještě téhož dne v nemocnici zemřel. Celý článek ZDE.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Ostrov Realit
INZERCE
Auto _ Kubíček